5 Mayıs 2019 Pazar

Antakya'ya Ne Zaman Gidilir? Antakya Şehir İçi Ulaşım Nasıl? Antakya'da Nerede Kalınır?

Antakya için en güzel zamanlar bence bahar ayları. Yağmurların kesilip, havaların hafiften ısınmaya başladığı dönem en güzeli...

Antakya'ya esas olarak yemek için gittiğinizi düşünürsek, restaurantların özellikle bahçe kısımlarını tercih edeceğinizi düşünüyorum. Bu nedenle, açık havada oturulabilecek bir zamanda gitmenizi öneriyorum. 

Hatay havalimanından, Antakya merkeze nasıl gidilir konusuna gelirsek...

Hatay'da her inen uçak için Antakya merkeze giden Havaş otobüsü bulunuyor. Yolculuk 45 dakika-1 saat kadar sürüyor. Dönüşte ise otobüs saatlerine aman dikkat edin. 

Antakya zaten küçük bir yer olduğu için, herhangi bir toplu taşımaya ihtiyaç duymuyorsunuz. Ama, Hatay Arkeoloji Müzesi ve St. Pierre Kilisesi'ne gitmek için birşeylere binmeniz gerekiyor. Biz giderken taksiye bindik, dönüşte minibüs ile merkeze geldik. Minibüsler Palladium Avm'nin oradaki balıkçıların olduğu yere kadar geliyor. Buradan sonra merkez zaten 5 dakika yürüme mesafesinde.

Antakya'da nerede kalmalı derseniz, kesinlikle merkezde Güllü Bahçe ya da Bey Mahallesi civarında kalmalısınız. Biz Shahut Otel'de kaldık. Gerçekten de beğendik. Hem odaları, hem de kahvaltısı bence 10 numaraydı.

1 yorum:

  1. How to install an emulator on my pc in a - Videoodl.cc
    However, a very useful way to find the latest and older versions of Sega's Genesis games is by download youtube videos to mp3 simply

    YanıtlaSil