18 Mart 2018 Pazar

Kuzguncuk'ta Nereye Gidilir, Nerede Kahvaltı Edilir?

Kuzguncuk deyince benim aklıma gelen ilk şey Perihan Abla dizisi. 

Bugünlerde ise Kuzguncuk, çok kaliteli cafelerin olduğu bir semt. Kuzguncuk'ta İcadiye Caddesi Dere Sokak boyunca sağlı sollu bir sürü cafe var. Hem nostaljik, hem modern izleri bir arada bulunduran bu semt insana huzur veriyor.

Kahvaltı etmek için çok sayıda yer var. Benim öncelikli tercihim Ada Cafe. Ada Cafe, modern bir şekilde tasarlanmış, hanımlar tarafından işletilen  bir cafe. Kahvaltı seçenekleri oldukça zengin, temiz ve lezzetli. Minör (15 TL), majör (20 TL) ya da senyör (25 TL) kahvaltı seçebilirsiniz. Kahvaltı tek kişilik ama iki kişi de rahat rahat yiyebilir. Pancake, omlet, sahanda yumurta çeşitleri de sipariş etmenizi tavsiye ederim. 

Kahve içmek isterseniz de çok seçenek var. Benim tavsiyem Kuzguncuk Çikolata ve Kahve'den yana. Türk Kahvesi ve yanında değişik çikolata çeşitlerinden deneyebilirsiniz. Biz mantar şeklinde içi nutellalı olanlardan ve kestaneli çikolatalardan yedik. Çikolataların lezzeti ortalama seviyede. Ayrıca, Türk Kahvesi'nin yanında çakıl taşı çikolatalardan da getiriyorlar. 



Kahve için Kuzguncuk Çikolata ve Kahve'nin karşı sırasında, hemen yakındaki Sitare'yi de deneyebilirsiniz. 

Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder